Spring naar content
Branding

Morning Bit(e)s: hallo Vlaanderen

Tijdens de Morning Bit(e)s sessie van mei 2023 lag de focus op onze zuiderburen. Wij verzamelden trends, feiten en cijfers. Jullie schoven aan voor een verrassend ontbijtje.

Tekst: Paul Stekelenburg
Foto’s Breda Marketing

mei 2023

partners aanwezig
belangrijke onderzoeken gedeeld
gemiddelde score van de bezoekers
e
sessie van Morning Bit(e)s
Share

Breda beter voor Belgen

We presenteerden de research van Breda Marketing aan zo’n veertig belanghebbenden. Gastsprekers Wim Hofstede (VisitBrabant) en Joost van der Minne (Hotel Nassau) vulden waardevol aan.

We spraken over cijfers en trends, interesses en activiteiten, drempels en kansen. Bijzonder waardevol bleken de informele gesprekken die gaandeweg ontstonden. Inzichten kwamen samen, en aanwezigen wisselden ervaringen uit.

Speciale dank gaat uit naar de host van deze sessie: Hotel Nassau Breda. Een rijksmonument, gebouwd in 1371 als stadspaleis en in 2016 geopend als Marriot Autograph Collection hotel.

Key takeaways

  1. Meerdaags bezoek
    Breda is geliefd als winkel- en wandelstad. Met de juiste inspiratie, kunnen we Vlamingen verleiden tot langer verblijf.
  2. Big spenders
    Vlamingen gaan voor luxe, en geven in hun vakantie makkelijk geld uit in vergelijking met Nederlandse stadsbezoekers.
  3. In de horeca
    Vlaamse gasten houden van chocolade en gaan voor champagne. Reken niet op fooi: dat is verre van vanzelfsprekend.

Morning Bit(e)s = hapklaar

Breda Marketing is je data- en kennispartner. We verzamelen voortdurend informatie en vullen dat aan met eigen onderzoek. En dan? Tijd voor Morning Bit(e)s.

Onder de naam Morning Bit(e)s organiseren we thematische ontbijtsessies rondom trends, data en ervaringen. Geen promopraatjes! Alleen relevante info: feitelijk, bondig, creatief en interactief gepresenteerd.

Aansluitend op het thema kiezen we een passende locatie. We nodigen gericht professionals uit die concreet verder kunnen met de gedeelde informatie – vaak dezelfde dag nog. Samen bouwen we de stad van morgen!

Tot slot

Volgende sessie aanschuiven?

Wil jij er de volgende keer bijzijn of heb je een interessant onderwerp? We staan zeker open voor suggesties, en houden je graag op de hoogte. Stuur vooral even een berichtje, en volg onze socials.