Spring naar content

Persberichten

Hier delen we het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Breda Marketing door middel van persberichten. Voor vragen of extra toelichting kun je contact opnemen.

11 APRIL 2024

Breda opent nieuwe VVV-winkel Explore Breda Store en digitaal platform om de stad te ontdekken

Na vier jaar heeft Breda weer een VVV-winkel: Explore Breda Store. Met als locatie het Stadserf in hartje centrum, pal naast de Grote Markt. Wethouder Carla Kranenborg–van Eerd verrichtte de officiële opening op 11 april door een wallPen-robot te activeren voor een AI-gegenereerde muurschildering van Breda. Ook gaf ze het startsein voor een digitaal platform, bestaande uit de nieuwe website explorebreda.com, de Explore Breda app en interactieve schermen in de store.

Opening Explore Breda Store

Download het gehele persbericht in PDF

26 JANUARI 2024

Ondernemersfonds Breda en Breda Marketing versterken samenwerking voor ontwikkeling van de binnenstad

Stichting Ondernemersfonds Breda (SOFB) en Breda Marketing zijn een meerjarige overeenkomst aangegaan om hun samenwerking aan een (be)leefbare en duurzame ontwikkeling van de binnenstad te intensiveren. Het partnerschap is op 25 januari bekrachtigd door Boaz Adank, wethouder Bereikbaarheid, Zorg, Horeca en Evenementen..

Download het gehele persbericht in PDF

24 JANUARI 2024

Nieuwe Explore Breda Store wordt dé hotspot om de stad te ontdekken

Breda krijgt een nieuwe VVV-winkel. Op 12 april opent deze op het Stadserf onder de naam Explore Breda Store. De winkel vormt samen met het nieuwe online platform explorebreda.com de off- en online-gids om bewoners, bezoekers, studenten en ondernemers te inspireren om de Bredase tradities en innovaties te ontdekken en beleven. De Explore Breda Store zal open zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur. De organisatie ligt in handen van Breda Marketing, dat de officiële VVV-licentie in Breda heeft.

Download het gehele persbericht in PDF